Eestikeelsed 4K Ultra HD plaadid
Re: Eestikeelsed 4K Ultra HD plaadid
Madam Web 4K eesti tiitrid. Apollos ka hinge hinna eest saadaval.
Kogus 1089 eesti heli või subtiitritega blu-ray-d Eesti blu-ray-de nimekiri ja minu kogu
Madame Web
Ghostbusters Frozen Empire
Ghostbusters Frozen Empire
Kogus 1089 eesti heli või subtiitritega blu-ray-d Eesti blu-ray-de nimekiri ja minu kogu
Bad Boys: Ride or Die 4K ja blu-ray
Üllatus! Greta Gerwigi "Little Women" 4K UHD plaadil, mis on osa Columbia Classics Vol. 5 kollektsioonist, on eestikeelsed subtiitrid! Kusjuures nii kollektsooni kui filmikarbi tagakaanel pole seda mainitud (läti ja leedu näiteks on olemas), menüüs ja plaadil on nad aga kenasti olemas! Tavalisel Blu-ray plaadil neid pole. (Mul on UK versioon.)
Minu Blu-ray kollektsioon (kasvab aeglaselt, aga kindlalt)
Venom III - The Last Dance
Kraven: The Hunter- Eesti tiitrid UHD-l ja BD-l
Hiljuti Foxi/Disney käest Sony kätte läinud "28 Days Later" saab juunikuus, nädal enne järje "28 Years Later" kinno jõudmist, uue 4K steelbooki. HMV väitel on plaadil ka eestikeelsed subtiitrid.
Teised sarnased SD-4K upscaled, näiteks Lynchi "Inland Empire" või Von Trieri "Idioodid" on siiani vaid tavalise 1080p Blu-rayga piirdunud.
PS! See on filmitud digikaameratega standard def resolutsioonil, nii et näeb paratamatult kole välja. Tuleb lihtsalt loota, et Sony upscalemisel oma näpud AI hallutsinatsioonidest eemale hoidis.Language(s): English, French-Parisian, German, Italian, Spanish-Castilian, Spanish-Latin American, Hard of Hearing Subtitles: English, Subtitles: English, Chinese-Cantonese, Chinese-Mandarin-Simplifed, Chinese-Mandarin-Traditional, Danish, Dutch, Estonian, Finnish, French-Parisian, German, Italian, Korean, Latvian, Lithuanian, Norwegian, Portuguese-Portugal, Spanish-Castilian, Spanish-Latin American, Swedish, Thai, Turkish, Interactive Menu, Dolby Atmos 7.1.4, 5.1 DTS-HD Master Audio
Teised sarnased SD-4K upscaled, näiteks Lynchi "Inland Empire" või Von Trieri "Idioodid" on siiani vaid tavalise 1080p Blu-rayga piirdunud.
Minu Blu-ray kollektsioon (kasvab aeglaselt, aga kindlalt)
Little Woman:
Üks kallimaid blu-ray plaadi 4K UHD blu-ray plaadile upgrade minu jaoks. Kuna selle tarbeks pidin soetama kogu Columbian Classics volume 5 collection-i
28 Years Later (est tiitrid nii UHD-l kui ka BD-l)
Viimati muutis kaaga, 19 Okt 2025, 18:12, muudetud 1 kord kokku.
Eesti tiitritega:
Until Dawn - UHD ja BD
I Know What You Did Last Summer 2025 - ainult UHD
Karate Kid: Legends - UHD ja BD
Until Dawn - UHD ja BD
I Know What You Did Last Summer 2025 - ainult UHD
Karate Kid: Legends - UHD ja BD