Eestikeelsed Blu-ray plaadid
Re: Eestikeelsed Blu-ray plaadid
Kummaline... Legend Of The Guardians, mis minu mälu järgi siin isegi kinno ei jõudnud, saab eestikeelsed supakad ja läinud sügise üks paremaid filme The Town, ei saa neid mitte...
Miks see nii on, ei osanud mulle Rautakirjast keegi seletada...
Miks see nii on, ei osanud mulle Rautakirjast keegi seletada...
Tartust otsas Alien Antoloogia ja ilma jäingi, huvitav kas rautakirja veel saadab neid siiapoole ka!?
nii see kipub olema jah, mingit rämpsu saab valimatult aga häid filme kuidas kunagi :(
The Towni ootasin ise ka...
The Towni ootasin ise ka...
Kahjuks pean tõdema, et ei ole. Minu ostetud kolmeplaadiline versioon (2BD+DVD) jõudis täna kohale ning meie regiooni keeled puuduvad. EzyDVD.com.au info on vale. Karbile on märgitud ainult inglise keel, kuid plaadil on ka hiina, korea, portugali jms. helid/subtiitirid.eerik kirjutas:Oskab keegi öelda, kas Austraalia Toy Story 3'l on eestikeelne heli ja subtiitrid? Esimese kahe osa Austraalia plaatidel on subtiitrid igatahes olemas, kuid kolmanda osa kohta pole ma veel kindlat infot leidnud. Ja kas kusagil müüakse boxseti kõigi kolme osaga, millel on eestikeelsed subtiitrid (ja viimasel osal ka heli)?
Täiendus: kontrollisin ka DVD plaati ning osaliselt on EzyDVD.com.au info õige. DVD plaadil on inglise, vene ja ukraina heli ning subtiitrid, nagu nad enda poes märgivad. Kuid jällegi eesti heli ja subtiitrid puuduvad.
PS: DVD videokvaliteet võrreldes Blu-ray'ga on ikka nii vilets...
Minu Blu-ray kollektsioon (kasvab aeglaselt, aga kindlalt)
kas Kotkasilmal ka eesti supakad on?
http://www.vp.ee/film.php?id=2171
ei ole seda kuskil müügil näinud aga videplanet näitab, et olemas ta on. DVD'l mu meelest oli eesti subtiiter ka.
Rautakirja ei osanud öelda, et kas seal on eesti subtiiter.
ei ole seda kuskil müügil näinud aga videplanet näitab, et olemas ta on. DVD'l mu meelest oli eesti subtiiter ka.
On 100%. Endal küll plaati ei ole, kuid olen vaadanud siit ostetud eestikeelsete supakatega ketast.inzukaz kirjutas:kas Kotkasilmal ka eesti supakad on?
Ainionu kirjutas:On 100%. Endal küll plaati ei ole, kuid olen vaadanud siit ostetud eestikeelsete supakatega ketast.inzukaz kirjutas:kas Kotkasilmal ka eesti supakad on?
Vot kui hea.. sain teada, et Pärnus on müügil.. oleks vaja kuidagi see Tartu saada!
Täna ka oma Alien Antoloogia kätte sain!
Tänasest siis müügis Legend of the Guardians: The Owls of Ga´Hoole
Tallinnas hetkel saadaval ainult ühes poes. Ja loomulikult oli veel olemas Pärnus. Järgmine nädal pidi siis ka mujale jõudma.
No ei sa need "raamatumüüjad" oma varustamist korda. Ei saa ega hakkagi saama.
Tallinnas hetkel saadaval ainult ühes poes. Ja loomulikult oli veel olemas Pärnus. Järgmine nädal pidi siis ka mujale jõudma.
No ei sa need "raamatumüüjad" oma varustamist korda. Ei saa ega hakkagi saama.
535+1 EST. Tellitud Ostetud One Direction: This Is Us, 2GUNS, The Wolverine, Percy Jackson: Sea of Monsters, Turbo, Pacific Rim, ELYSIUM, Smurfs2 3D, R.I.P.D, Grown Ups2, This Is The End, White House Down, The Croods, Man of Steel, World War Z
Surf's Up mis meil müügil on. Ma vaatasin, et blu-ray'l pole eesti audiot? subtiiter on.
DVD'l oli vastupidi? Või eksin.
DVD'l oli vastupidi? Või eksin.