Nädal tagasi Prismas käies oli see tegelikult 369.- krooni aga täna nägin Solarise Apollos ka seda ning seal maksis see 349.-. Tavaline plastikkarbi versioon oli 299.-.Magnust kirjutas:Salt steelbook oli prismas müügil 359 krooni eest muidu.
Eestikeelsed Blu-ray plaadid
Re: Eestikeelsed Blu-ray plaadid
Minu Blu-ray kollektsioon (kasvab aeglaselt, aga kindlalt)
Egas sonatiini BD filme netist osta saa?
ise Tartust ja ei satu nii pea Tallinna. Oleks huvitatud Da vinci Code ja Angels and Demons.
Ning Tartu filmipoes pole ka kohanud Eagle Eye Blu-rayd.
ise Tartust ja ei satu nii pea Tallinna. Oleks huvitatud Da vinci Code ja Angels and Demons.
ma olen tallinnast ja ikkagi ei ole lihtne sonatiini asju osta, kui filmipoodides neid pole siis pean kusagile lasnamäe taha sõitma, et neid saada.
ülemiste keskuses oli vähe normaalsem koht enne.
ülemiste keskuses oli vähe normaalsem koht enne.
kodukal neil ka mitte mingit infot pole
Kas Lõunakeskuse OnOffi oled vaadanud? Neil Tallinna omades n Mustamäel on küll paljud Sonatiini levitatavad plaadid müügil, vbl siis ka Tartus?inzukaz kirjutas: ise Tartust ja ei satu nii pea Tallinna. Oleks huvitatud Da vinci Code ja Angels and Demons.
Tallinna Kaubamajas oli "Kaunitar ja koletis" täna €20.90, mis tundub olevat nende tavapärane hind Rautakirja plaatidele. Mõned eestikeelsete subtiitritega plaadid olid ka alla €20 aga samas juba eelnevalt siin teemas mainitud "Salt'i" steelbooki versioon oli idiootselt €29.90.Tupsu kirjutas:Sai juba ammu ennustatud, et ükskord tahavad ka eesti müüjad Blu Ray plaatidega teenima hahata. Minu arust tehti test ja algus hoopis filmiga Kaunitar ja Koletis, mis igal pool nende poodides maksis 349.- eek. Umbes 22 eur . Internetist vist keegi seda ostnud polegi, sest seal on hind algusest peale sama, mis teistel plaatidelgi.
Üldiselt hindadest ja valikust rääkides siis kohalikud raamatupoed on hakanud rohkem UK plaate müüma, mis on tore, kuid nende hinnad on tihti kaks korda kallimad kui mõnest UK netipoest tellides. Näiteks Viru Keskuse Rahva Raamatus olid täna Studio Canali "The Graduate" ja BFI "Late Spring" mõlemad üle €30. Sellise hinna eest ei osta neid ju mitte keegi...
Minu Blu-ray kollektsioon (kasvab aeglaselt, aga kindlalt)
Vaatasin Filmipoe kodukalt, et Roccas on kõik filmid -20%, huvitav kas seal on see alieni filmide komplekt ka olemas?
ma ostsin enda oma sealt, vähemalt seekord jäi veel letile paar tükki.
kui peaksid minema sinna siis anna teada kas blu-raydele ka kehtib ja kas midagi alles ka veel on, mõned filmid olen ostmata jätnud ja hinnaalandust ootama jäänud :P
kui peaksid minema sinna siis anna teada kas blu-raydele ka kehtib ja kas midagi alles ka veel on, mõned filmid olen ostmata jätnud ja hinnaalandust ootama jäänud :P
Läheks meelsasti aga ise Tartust olen, oleksin kedagi palunud et kui oleks olnud et ära osta ja oleks raha kandnud
sest no 20% vahelt saada on ikka ülimalt suur summa!
Tartus pole pikka aega ei mingit soodukat olnud, ootan pikisilmi et tuleks midagi aga ei miskit!
Tartus pole pikka aega ei mingit soodukat olnud, ootan pikisilmi et tuleks midagi aga ei miskit!
Filmipoe lehel tulemas filmide all
Legend of the Guardians: The Owls of Ga´Hoole
Peaasi et ta jälle nii ei tule, nagu filmid, mis kunagi kohale ei jõua. Ere näide sellistest on "Date Night " Ei viitsi isegi enam helistada ja küsida, millal see müüki saabub. On ehk kellelgi täpsemat infot ?
Legend of the Guardians: The Owls of Ga´Hoole
Peaasi et ta jälle nii ei tule, nagu filmid, mis kunagi kohale ei jõua. Ere näide sellistest on "Date Night " Ei viitsi isegi enam helistada ja küsida, millal see müüki saabub. On ehk kellelgi täpsemat infot ?
535+1 EST. Tellitud Ostetud One Direction: This Is Us, 2GUNS, The Wolverine, Percy Jackson: Sea of Monsters, Turbo, Pacific Rim, ELYSIUM, Smurfs2 3D, R.I.P.D, Grown Ups2, This Is The End, White House Down, The Croods, Man of Steel, World War Z