Eestikeelsed Blu-ray plaadid

Vasta
Tupsu

Re: Eestikeelsed Blu-ray plaadid

Postitus Postitas Tupsu »

Anti112 kirjutas:Aru ma ei saa, kas tõesti on need eestikeelsed subtiitrid väärt ostmist mingeid hispaaniakeelsete menüüdega või poolakeelsete kirjadega karpidega plaate... :shock:

Kas hispaania või itaalia keelset menüüd on siis nii raske lugeda ? Mind poola kelsed karbid ei sega, nagunii on plaadid kaustas ja karbid pappkastides. Kuna olen põlvkonnast, mis kasvas koos poola keelsete must -valgete teleseepidega (4 tankisti ja koer jne) , koos eesti kelse peale lugemisega, on see poola keel siiani päris kodune kuulata.

Aga eesti audio on kindlasti väärt ostmist kus maalt tahes. Nagu praegu UP! puhul, mida eesti audioga saab ainult venemaalt ja austraaliast.

Pealegi on praegu ikkagi esmärk osta kõik erinevad eesti audio või subtiitritega filmi ja muusika plaadid, mis maailmas on blu ray formaadis välja lastud.
Hiljemalt mai lõpuks peaks 200 plaati kaustades olema. Ostma hakates ei usknunud , et see number nii kähku kätte jõuab. :o
eerik kirjutas:Kõlari märk on äkki menüü helide sisse-välja lülitamiseks?
Kõlari märk lülitas menüüde peale vajutamise klõpsatusi. Taustamuusika jäi ikka mängima.
Menüü on huvitav veel selle poolest, et disk menüü mängimise ajal valides saab filmi taustal oleva televiisori aknasse mängima. Ilmselt on mingid võimalused seal veel, mida ei katsetanud.
Kasutaja avatar
eerik
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas eerik »

Tupsu kirjutas:Menüü on huvitav veel selle poolest, et disk menüü mängimise ajal valides saab filmi taustal oleva televiisori aknasse mängima. Ilmselt on mingid võimalused seal veel, mida ei katsetanud.
See on ju minu teada üsna tavaline. BD-Java programmeerimiskeel võimaldab igasugu huvitavaid asju teha. 8-)
Minu Blu-ray kollektsioon (kasvab aeglaselt, aga kindlalt)
Magnust

Postitus Postitas Magnust »

filmipoe kodulehel 4 uut filmi
500days of summer, braveheart, x-men origins wolverine ja mirrors.
kaks esimest plaanin osta.
dm7

Postitus Postitas dm7 »

Tupsu

Postitus Postitas Tupsu »

Aprillis on poolas ilmumas eesti subtiitritega
The Stepfather
http://www.punkt44.pl/60424,ojczym_(blu-ray).html
535+1 EST. Tellitud Ostetud One Direction: This Is Us, 2GUNS, The Wolverine, Percy Jackson: Sea of Monsters, Turbo, Pacific Rim, ELYSIUM, Smurfs2 3D, R.I.P.D, Grown Ups2, This Is The End, White House Down, The Croods, Man of Steel, World War Z
Ainionu

Postitus Postitas Ainionu »

Käesoleval nädala lõpus või uue nädala alguses peaks eestikeelne "Cloudy With Chance Of Meatballs" ilmuma.
Eestikeelne Up peaks siiski ka ilmuma, kuid kuni kuu võib sellega veel aega minna. Kuid jiuba mõne nädala pärast peaks saabuma 2012.
Magnust

natuke muretsen juba selle Fight Clubi pärast, kuhu see jääb? :(
Ainionu

Postitus Postitas Ainionu »

Magnust kirjutas:natuke muretsen juba selle Fight Clubi pärast, kuhu see jääb? :(
Minu teada on see kohal ja tehakse kaanekujundust.
gert

Postitus Postitas gert »

mind aga huvitab Braveheart filmipoe lehel üleval aga kauplustes pole näinud....
varsti müügis ports blu-raysid...
Magnust

neil 4 esimesel juurde kirjutatud, et "tulekul". kui nad just neid väga pikalt ette ei reklaami võib neid äkki neljapäeval/reedel poodidesse oodata (nagu ma aru saan siis just nendel päevadel see kaup neil liigub).
Vasta